Als ik nu morgen weer pannenkoeken eet. En vanavond nog vier koppen cafe au lait drink. En morgen met muesli ontbijt. Dan is de melk misschien op tijd op.
Pannenkoeken met vega kipfilet, want dat moet ook op.
Bij de meeste pannenkoekbakacties ben ik zo enthousiast dat ik de pannenkoek al omdraai voordat het juiste moment daar is. Maar ik wordt wel beter. Nog maar een halve mislukking deze keer.
Bakt u pannenkoeken met olijfolie of boter?
Noties bij pannenkoeken
โ
Commentaar
4 reacties op “Noties bij pannenkoeken”
-
over het bakken der pannen met koeken – –
gietijzeren pan – hoe platter hoe beter – ligt inwrijven met olijfolie – –
goed op temperatuur brengen – –
weinig beslag uitgieten – –
beslag uitsmeren met een brede spatel – –
hoe dunner hoe lekkerder – –
altijd attent blijven, Maarten ๐ -
Boter, weinig beslag.
Ik draai de pan rond, blijf met spullen van de pannenkoek af, zo gaatie ook niet stuk.
En omgooien, als dit lukt. (mits: hoog plafond) -
Ik wordt?
-
Dichterlijke vrijheid? Ik zal ‘m nu maar laten staan, anders slaat die reactie zo nergens op.
Backlinks
Geen verwijzing.
Geef een reactie