Zaterdagochtend

Op zaterdagochtend vraag ik me af hoe ik een Mejadra op kan leuken. U een idee? Ik dacht aan sinaasappels. En vraag ik me af welke winkel dat ook al weer was waar ik onlangs, in het passeren, die t-shirts gezien had die ik ook wel wilde hebben. Was dat ’s nachts in de Kalverstraat of toch tijdens de stadswandeling van vorige week? En vraag ik me af bij welke van de vijf evenementen ik even langs hobbel die dit weekend in de agenda staan.

Een dubbel weekend zou niet slecht uitkomen. Enfin. Volgende week Hemelvaart.

En ik droomde dat ik met een grote rugtas op aan het rennen was om de trein naar Nice te halen, ergens op een station in het midden van Frankrijk.

Voor tijdens de rotklusjes dit weekend heb ik nog deze elektroset van maar liefst 5 uur voor u.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *