Lekker weg in eigen land

Of, wat men zoal tegenkomt onderweg naar Groningen, in chronologische volgorde vanuit Utrecht.

Werkzaamheden bij Hilversum. Daar maken ze een ecoduct. Vervolgens de Flevopolder in. Windmolens. Een goede broodjestakeaway, waar ze helaas wel weer snelwegprijzen rekenen voor een tosti. Dan het monument op het midden van de polder. De energiecentrale en meer windmolens. De ketelbrug – en ja die kan ook open staan. Aan uw linkerhand bij goed weer zicht op Urk. Door de oneindige Noordoostpolder. Afslag Bant is afgesloten. Nog een pomp waar je broodjes kan halen en ballonvluchten kan winnen. Bij Lemmer uit de polder en op de snelweg door het water. Knooppunt Joure. Heerenveen. Drachten. De kamelen die bij Grootegast in het weiland staan. Werkzaamheden vlak voor Groningen. Afslag Westpoort. De stad bereikt.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *