Het oude buurtje

Ergens voorbij Zaltbommel bedacht ik dat geen brood meer in huis had, en dat ik niet voor 21 uur thuis zou zijn. Dus reed ik even langs het oude buurtje, waar ik anderhalve week terug de sleutels inleverde. Daar is immers Appie tot 22 uur open.

Ik kocht een half tijgerbrood.

Voor me bij de kassa kocht een man een potje pindakaas. Dat is van levensbelang om te kopen om half tien ’s avonds. Of toch alleen als je kauwgom in je haar hebt, dat schijn je te kunnen verwijderen met pindakaas. De man voor me had niet zoveel haar op zijn hoofd, dus dat zal wel meegevallen hebben.

Terug ontdekte ik dat ik de straatnamen in het oude buurtje nog veel beter ken dan in het nieuwe.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *