Een lapjesdeken van plukjes asfalt

Het stationsgebied verandert langzaam maar zeker. CU2030 is nog wel even weg maar elke keer als ik er fiets of loop is de route weer veranderd. Vanochtend een mooi stukje nieuw asfalt op de Catherijnesingel dat beter fietste dan de schots en scheef liggende klinkers die er jarenlang lagen. Tevreden met zoveel comfort parkeerde ik op het Smakkelaarsveld en wandelde naar de Noordertunnel. Ook die looproute was weer anders. In de berm lagen nog de resten van de vorige tijdelijke route. Vorig jaar ligt in de berm. Zoals rivieren ooit meanderden door het Nederlands landschap, zo meanderen nu tijdelijke routes door het stationsgebied. Ga er eens kijken. Voor je het weet is het weer veranderd.


Comments

2 reacties op “Een lapjesdeken van plukjes asfalt”

  1. Woordenaar avatar
    Woordenaar

    Eigenlijk een fotoproject waardig dus?

  2. maarten avatar

    Veel ervan is ook zichtbaar op de foto’s van Bouwput Utrecht, http://www.bouwpututrecht.nl/bu/

    Maar een fotoserie is wel een idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *