Herwaardering

En uiteindelijk zijn de beste momenten de momenten van inzicht. Vanuit schijnbaar niets lukt het om een ander perspectief binnen te stappen. Zomaar, zonder dat je er veel voor hoeft te doen.

Ik luisterde K’s Choice. Voor het eerst in lange tijd. En in plaats van woorden hoorde ik een tekst. Ik begreep iets.

Wait for me I’m nothing on my own

I’m willing to go on but not alone not now

I’m so aware of everything but nothing seems for real

As long as you’re in front of me

(Believe)

Ik begreep iets. En dat verwonderde me. Het album Cocoon Crash heb ik al heel lang. Nog uit de tijd dat mijn Engels gebrekkig was. Met als gevolg dat ik het album woordelijk ken, maar nauwelijks iets mee heb gekregen van de daadwerkelijke betekenis van een tekst. En nu, jaren later, komt er heel langzaam iets van interpretatie. Ik ben benieuwd wat de nieuwe waardering is.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *