In de trein (18)

Twee oudere mannen zitten uitgeblust tegenover elkaar op de rode semi-leren banken. Op het balkon – zo heet de ruimte bij de deuren – staan hun fietsen. Blijkbaar hebben ze een flinke tocht gemaakt, nota bene met dit warme weer. En het is nog goed voor de gezondheid ook; ze doen hun best de buikjes er af te trainen. Dat verdient bewondering, lijkt me.

Dat vonden ze zelf ook. Dus beloonde ieder zichzelf met een blik met een halve liter Heineken.


Comments

3 reacties op “In de trein (18)”

  1. Kijk, zij weten wat genieten is. Zou een mooie reclame clip opleveren voor heineken…

  2. Naar Gent is het vanaf ons een uur met de auto. Een paar jaar terug zag ik 2 fietsmeneren (in fanatiek fietspak) met fiets uitrusten bij een restaurant. Ze goten ieder een fles wijn in hun giechel en bedachten toen dat ze nog terug moesten. Het waren Belgen…

  3. LOL, ik zeg niks;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *