Ter plekke

Live vanuit Zeeland is dit uw verslaggever, vanuit huize Een Beetje. Vandaag vind hier een mini-weblogmeeting plaats. En wel zo klein mogelijk: met twee loggers. Enkele duizenden journalisten hebben zich buiten opgesteld, maar hen word nauwelijks een blik op de eigenlijke ontmoeting gegund. Ze worden door de beveiliging op enkele kilometers afstand gehouden.

Buiten regent het al de hele dag. Zeeland had net zo goed Waterland kunnen heten. Binnen gaat het over webloggen – over ontwerpen, over dagelijks schrijven, over welke weblogs we goed vinden. Over hoe het webloggen je leven beinvloed.

Terwijl hier geschreven word test de zwarte kat z’n nagels aan de tas van de laptop en klimt vervolgens op het randje van de stoel, om vanaf daar door te springen naar de kinderstoel waar Christine in zit. Maar ook daar blijft de zwarte niet lang zitten, tot verdriet van Christine. Een gigantische sprong brengt de zwarte kat – waar blijft het ongeluk? – naar de volgende hoogte, alwaar een uitgebreide wasbeurt begint.

U merkt het – zet een paar katten in mijn buurt en ik ga over katten loggen. Het is een typisch volkje, die webloggers. Een gezellig volkje, volgens mij.


Comments

2 reacties op “Ter plekke”

  1. Ik ben met een limo naar huis gegaan. Er was geen doorkomen aan met die journalisten. ๐Ÿ™‚

  2. Zeeland inspireert wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *