Toch maar een foto

Zou ik nog een foto posten? De voorraad strekt nog minimaal een week. Hop, een foto, en klaar.

Maar tekst, dat komt niet uit de pen. Het leven maakt vaart, maar dat is zo serieus dat het hier niet past. Het moet er immers niet op gaan lijken dat ik hier iets serieus te melden heb. Of het moeten de twee Chinezen zijn, die met een wasmachine op een steekkarretje midden op straat in een buitenwijk verdwaald stonden te zijn. Met een grote kaart stonden ze te wapperen, zonder richting. Maar dat is zo’n absurd verhaal, dat gelooft u vast niet. En dus, toch maar een foto.


Comments

5 reacties op “Toch maar een foto”

  1. Kwam er geen tekst voor je uit de luidspreker?

  2. Niks serieus aan dat verhaal nee.. Wel leuk ๐Ÿ™‚

  3. Niets uit de pen. Toch wel een beetje. En twee spelfouten, wat geen kritiek is, maar wat ik niet van jou gewend ben, en dus opvallend is. En soms kun je iets serieus gewoon een beetje verluchtigen.

    Soms.

  4. Wat een prachtige foto; ik ruik de lente bijna!

  5. @Rose: dank voor je oplettendheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *