Het intuïtief kookboek

Rijst, kip, tomaat, twee soorten paprika, een scheut honing. Ik kookte, zonder boek, en gooide er wat rode ui, knoflook en kerrie bij. Eigenlijk is dat het leukste. Iets proberen dat je niet kent, maar wat wel ongeveer lekker zal zijn. Koken op intuïtie. Ik zou een intuïtief kookboek moeten schrijven. Als je het openslaat, staat er maar een boodschap in: Doe Iets!


Comments

4 reacties op “Het intuïtief kookboek”

  1. Ik combineer ook meestal gewoon dingen die ik lekker vind of waar ik net zin in heb. Een kookboek met alleen ingredienten en dan niet wat je er precies mee moet doen, past ook wel in deze serie 🙂

  2. Het zou prima verkopen, ’t is helemaal van deze tijd. Zoek een uitgever! 🙂

  3. Nee, dat klopt niet, je moet er toch nog iets bij zetten: Eet smakelijk!

  4. Ken je ook het vervolgdeel van Koken Op Initiatief? Ik Heb Geen Zin Om Boodschappen Te Doen – Wat Heb Ik Nog In Huis?

    Heel goed trouwens, als mannen kunnen koken, en het nog ?cht kunnen ook!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *