Correcties en aanvullingen

Enige weken geleden meldde ik u het bestaan van een Plastic Koe als landschapselement. Naar aanleiding van dat bericht ging Zus op zoek naar de Koe, maar ze kon het beest niet vinden.

Wat bleek: ik heb de verkeerde locatie gemeld. Aanvankelijk dacht ik dat het beest tussen Gouda en Driebruggen stond, maar het dier staat tussen Woerden en Utrecht, vlakbij Harmelen. Hier op Google Maps, en hier met de ANWB Routeplanner. Tot slot heb ik een foto. Weliswaar met de kwaliteit van een Ufo-waarneming, maar je moet het mysterie ook niet helemaal opheffen.


Comments

8 reacties op “Correcties en aanvullingen”

 1. Wat eenzaam… ‘mijn’ koeien staan met zijn drie?n. Maar zijn minder natuurgetrouw, moet ik zeggen.

 2. Bij Oude Pekela in de buurt, bij de Pekelerhof ofzo (een restaurant), staat ook iets plastic-koeiigs. Ik zou even in de Gouden Gids kijken, als Zus zijnde, voor ik erheen reed, maar aan de andere kant kun je die ene weg die daar ligt ook niet missen, eigenlijk.

  Nou, succes d’r maar mee.

 3. hoe een plastik koe een grasje vangt ๐Ÿ˜‰

 4. Voor een ufo-waarneming vind ik hem nog best redelijk eigenlijk! En de koe is cool. Wist je trouwens dat de allereerste foto van een “ufo” eigenlijk een zwart-witfoto van een spiegelei op een zwart vel papier was?

 5. Hij staat wel mooi, maar wel eenzaam. Tussen Oosterbeek en Doorwerth staan ze wat meer op elkaar.

 6. Plastic koeien duiken bij mij inde straat op als tuinkabouter:

  http://eamelje.net/index.php?p=1782

 7. Ze staan hier in Osdorp Amsterdam zelfs op een grasveldje ter grootte van een postzegel voor een torenhoge flat.

 8. zeppo avatar

  jaja en wij moeten geloven dat ie van plastic is?
  volgens mij leeft zij hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *