Je hebt een weblog en daar moet dan een stukje op

Met een iPod in de rechterbroekzak stond ik in de keuken en deed, tja, laten we ze klusjes in de keuken op zaterdagmorgen noemen. De plant water geven, de vloer schoonmaken, inventariseren wat ik voor boodschappen nodig had. iPod start een nieuw liedje, en ik herken het in twee seconden, sta klaar om uit volle borst mee te zingen en mijn luchtgitaar te bespelen en door de keuken te springen. Het is juist daarom dat ik een iPod pak als ik suffe zaterdagochtend-in-de-keukenklusjes moet doen, want hoe vaak doe je dat nu stuiterend? Jammergenoeg is de batterij op na 5 seconden, dus ik stond alweer stil voor ik goed begonnen was.

*

Ondertussen heb ik sterke aanwijzingen dat er een complot onder vogels bestaat om schone auto’s onder te schijten.

*

Random play in iTunes levert niet alleen Mendelsohn en Travis op, maar ook het Wuppielied kwam bovendrijven.


Comments

5 reacties op “Je hebt een weblog en daar moet dan een stukje op”

 1. 1. Er is geen complot. Vogels schijten continu en op alles.
  2. en ik maar denken dat het Wuppielied van Mendelsohn was.

 2. maarten avatar

  @Wessel: je hebt het ze gevraagd? Mijn roestige, minstens dertig jaar oude fiets zit nooit onder.

 3. Ik weet helemaal niet meer hoe dat wuppielied ging …

 4. maarten avatar

  @karin: met een wuppie, wuppie, wuppie, pakken wij dat wereldcuppie!

 5. Random play houdt het leven spannend. Alleen geschikt voor mensen die kunnen multi-tasken (dweilen en luchtgitaren tegelijkertijd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *