Een serie over op broodbeleg
Ja! Om het maatschappelijk belang van dit weblog wat te vergroten begin ik vandaag een onregelmatige serie recensies over bijzonder beleg. U weet wel, van die potjes waar uw oog op valt bij de supermarkt, iets dat uw nieuwsgierigheid zo hardhandig prikkelt dat u het niet op het schap kan laten staan.
Vandaag de eerste aflevering, met Remia’s Pizza Quick. Een saus die je op brood kan smeren, waarna je je boterham in de oven af kan bakken tot een pizza. Nadat ik vandaag de gelegenheid kreeg mijn klaargemaakte broodjes kaas om te wisselen voor een echte verse lunch, had ik vanavond vier bammetjes met kaas over. Dit was de kans om Pizza Quick in te zetten! (Maar dat is geweldig, Mike!!!, zou de meneer van Tell Sell hebben gezegd).
Enfin. Pizza Quick smaakt een beetje zoals de tomatensaus van een goedkope diepvriespizza. Je vindt het best te eten omdat je trek hebt, maar als je eerlijk bent is zijn er betere recepten verkrijgbaar.
T.e.a.b.: een driekwart-volle pot Pizza Quick. Gekoeld bewaren.
Geef een reactie