Wie wind zaait

Op het festivalterrein staat al de hele middag een mevrouw ballonnen te verkopen. Van die luxe, in de vormen en kleuren van alle tekenfilmhelden uit onze jeugd. Wel dertig of veertig ballonnen zweven boven haar hoofd. Dan komt een grote windvlaag, een zuidwesterwindvlaag van de zuidwester die al de hele middag aanwezig is. Logisch, zuidwesters willen ook wel eens bandjes luisteren. De ballonnenverkoopster krijgt een enorme vlaag over zich en verdwijnt onder haar wirwarrende kriskrassende ballonnen. Dat is vast een hele puzzel geweest voordat al die touwtjes weer uit een waren.


Comments

5 reacties op “Wie wind zaait”

 1. En je hebt niet even geholpen?

 2. maarten avatar
  maarten

  Ik krijg mijn eigen veters al amper uit elkaar ๐Ÿ˜‰

 3. had ze geen zuidwester op?

 4. Was dat toevallig op Metropolis?
  Ik zag op een gegeven moment een ballon in de vorm van een tijger de lucht in gaan. Mooi plaatje was dat.

 5. maarten avatar
  maarten

  @mook: jawel, dat was Metropolis, ook geweest? ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *