Het candybar-icoon binnen de zoetwarenindustrie

Dat de moderne mens wel eens last kan hebben van overgewicht, is geen nieuws. We hebben immers onze hele historie moeten kampen met hongersnoden en schaarste, en was even bunkeren in een korte periode van overvloed een middel om te overleven. Bunkeren zit in onze genen, zou je kunnen zeggen. Tot zover vertel ik niets nieuws.

Na een uur ploeteren in het baantjesbad om dat lichaam een beetje in vorm te houden loop ik het zwembad uit, moe maar voldaan. Vlak voor de uitgang staat de Mars-automaat. De wil is sterker dan de genen. Vandaag nog wel.


Comments

3 reacties op “Het candybar-icoon binnen de zoetwarenindustrie”

  1. Oh ja, die Mars-automaat! Staat op elke hoek van het zwembad; je zou er bijna heen kunnen zwemmen.

  2. géén Mars light ?

  3. Ik ben altijd erg blij met zo’n automaat. Wat mij betreft kunnen daar niet genoeg van zijn.
    Een snoepautomaat op elke straathoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *