Plens

Even elf uur. Ik leg de laatste hand aan een rapport. Althans, dat dacht ik, want vandaag was ik het alweer aan het aanpassen.

Rust. Tiktiktik. Af en toe een telefoon. Tiktiktik. Koffieautomaat. BRRRRRRRGtsssjjjj. Tiktiktik. Printer. Prrrt-Kleng-Beng-Tink. Tiktiktik.

En dan smijt ik mijn glas water om. Tik, linkerhand er tegen. Een half vol / half leeg glas kantelt. Over de grijze Nokia heen. Die ik net op tijd red van de verdrinkingsdood in een plasje water. ‘Piep’, zegt de Nokia, ‘Toebehoren niet ondersteund’. Dat kan ik me voorstellen. Mobiele telefoons op waterstofbatterijen bestaan nog niet.

Het voordeel van de Mexicaanse griep is dat er zoveel tissues en schoonmaakdoekjes op voorraad zijn zodat het plasje water snel is opgeruimd.


Comments

5 reacties op “Plens”

  1. Ai. Doet ie het nog?

  2. Jawel, uiterlijk nog wel. Hoewel mijn headset, die toch al brak was, het gister niet goed meer deed. 4 gesprekken uitstekend, daarna viel mijn eigen microfoon weg.

  3. Je hebt geluk. Ik heb die truc al uitgehaald met thee met suiker en electronica houdt niet van zoet…

  4. de fohn erop! dat werkt, echt. ๐Ÿ™‚

  5. Gewoon laten drogen, komt goed. Believe it or not, maar een vriend van me had zijn mobiel zelfs in de wasmachine gedaan. En hij deed ’t nog! Oh ja, ik kom hier lezen via Virginie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *