Op koers

Ahoy, landrotten! Nog wat geënterd de laatste tijd?

Vermoedelijk wel, maar niet in de betekenis zoals die geldt op International Talk Like a Pirate-day (toch een mooie vorm van internetfolklore). Dat enteren zal daarentegen meer op uw toetsenbord gebeuren. Een goede reden om eens achter dat toetsenbord vandaan te komen dient zich aan op 9 oktober. Blog-Art in Den Haag presenteert zich als weblogevenement, met een dubbel programma over weblogs als medium om je creatief ei kwijt te kunnen.

Daarnaast is het natuurlijk gewoon een verkapte weblogmeeting; wie van u spreek ik in Den Haag? Aangezien het piraatje spelen dan wel weer voorbij is, is het dan wel weer tijd voor een andere vorm van internetfolklore, te weten weblogmeeten.

(Vermoedelijk zijn piraten en kaapvaarders tegenwoordig weer welkom in Den Haag, een Piet Hein kan men wel gebruiken met al die miljardentekorten. Aanmonsteren kan in het vlak bij het Theater aan het Spui gelegen Tweede Kamergebouw).


Comments

2 reacties op “Op koers”

  1. Hoezee! Ik ben er! Ga zelfs een heus twittergedicht voordragen!

  2. Ook ik zal er zijn! Benieuwd of ik de gezichten bij de logs kan herkennen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *