Over het stoplicht bij de Rue de Soleil

Voor het stoplicht. Nog een rotonde te gaan, daarna een kruising.

De iPod doet shuffle. Dat is zeg maar de ‘van het kastje naar de muur’-modus. Of de ‘lot uit het loterij’-modus. Of de ‘alle macht uit handen geven’-modus.

iPod speelt Cafe del Mar. Dat stond er ook nog op. In 2004 viel ik in slaap in het vliegtuig met deze cd (dat was de bedoeling). Dit is het enige nummer dat er nog van over is gebleven in de afspeellijsten, de rest is al lang verdwenen. Maar wachtende op het passeren van een tram denk ik had dit nummer zo’n zware bass? Het antwoord is nee, zo blijkt als de auto links van mij veel sneller optrekt en ik verder naar huis zweef.


Comments

Eén reactie op “Over het stoplicht bij de Rue de Soleil”

  1. Hahahahaha, ja, dat ken ik wel, dat ‘had dit nummer zo’n zware bas?’-gevoel. Soms ook, omdat muziek in je auto echt ineens heel anders klinkt (vooral omdat 1 van mijn 2 speakers kaduk is :-P), maar meestal omdat de auto naast je inderdaad een uh, soundsystem voor de hele buurt heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *