Twittervogel centraal in Werkendam

WERKENDAM – Door onze verslaggever – De gemeente Werkendam voert voortaan een twittervogel in haar vlag als het aan het nieuwe raadslid J. Merlet ligt. De eenmansfractie Interactief Werkendam wil de politiek dichter bij de burger brengen en daarvoor allerlei nieuwe internettechnologieën gebruiken.

‘Een van die methoden is Twitter’, zei Merlet terwijl hij druk met zijn iPhone in de weer was ‘als volksvertegenwoordiger moet je continue luisteren naar wat er bij je achterban speelt. Daarom zouden wij deze vogel graag in interactieve vorm op onze vlag zijn verschijnen. We hebben alvast een voorbeeld, nu wil ik alleen nog de mening van de burger op de vlag zien’.

Bij de Dokkummer Vlaggencentrale was niet bekend of dit type vlag op korte termijn leverbaar is.


Comments

2 reacties op “Twittervogel centraal in Werkendam”

  1. Had dit niet in 140 tekens gekund?

  2. maarten avatar
    maarten

    Zoiets?

    twittervogel in werkendamse vlag aldus raadslid W’dam I’actief #politiekbijburger #vlaggencentraleweetvanniets http://www.twitpic.com/vogel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *