Omgeving

Een van de locaties van de culturele zondag was in de Pastoefabriek. Dat is een toonzaal voor de wat exclusievere design-meubelen. Er hangen niet, zoals bij dat Zweeds woonwarenhuis, prijskaartjes aan de meubelen, maar ik moet zeggen dat er best mooi spul tussen stond wat ook nog een praktisch bruikbaar leek.

Omdat onduidelijk was waar het evenement zou plaatsvinden, schoven de meeste mensen aan bij een centraal punt rondom een koffie- en theemachine. De inwendige mens brengt mensen samen. Terwijl ik van mijn groene thee nipte bedacht ik dat dit best een interessante opstelling was. Niks geen zaaltje met podiumopstelling, maar een toonzaal waar iedereen een eigen stoel kon uitzoeken.

Even later werden we alsnog naar een achtergelegen zaaltje gedirigeerd. Ik pleit bij deze voor een kunstevenement bij Ikea (zoals er een museumnacht bestaat, de Ikea cultuurnacht).


Comments

4 reacties op “Omgeving”

  1. Maarten, dat lijkt me een waanzinnig goed idee, zeg!

  2. Met glow-in-the-dark ballen in de bak?
    Ik ben voor!

  3. Goed plan! En dan koken in de keukens, en springen op de bedden.

  4. maarten avatar

    @quirk, merel: en een doolhof in het magazijn? het moest in mijn beleving niet helemaal een speeltuin worden, Ikea moet de volgende dag (ja, wie maalt over de volgende dag als het feest is) ook nog bewoonbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *