Wachten op doorstroming

Dinsdagochtend. 7 uur 37. Toch maar met de auto naar Amsterdam. Op risico, maar traphic.nl zei dat het moest kunnen zonder al te veel problemen. Bij Maarsen gaan de lampen al knipperen en even later staat het stil.

Een ambulance snelt voorbij. Serieus panne blijkbaar. Zo ben ik nooit vroeg in Amsterdam. Had ik dan toch beter met de trein kunnen gaan?

Het gras bij de buren is altijd groener. En er staat nogal veel gras langs de A2, en dat valt des te meer op als je stil staat en de tijd hebt het te bekijken.

Was ik met de trein gegaan, dan had ik ook stilgestaan op het perron. Gemakkelijk 10 minuten, en had ik er geen probleem van gemaakt. Nu stond ik ook stil, met de auto, en voelt het toch een beetje ergelijk.

Anderzijds, als die trein maar 5 minuten later komt voelt het opeens ook als wachten.

Gisteren is de nieuwe iPhone 4 geintroduceerd. Volgend jaar komt vast weer een nieuw type. Geruchten willen dat je met de iPhone 5 jezelf ook kan teleporteren van A naar B. Op dit soort ochtenden zou ik ze meteen kopen.

opdea2

Foto als variant op de ‘Wachten op’ serie van Woordenaar.


Comments

4 reacties op “Wachten op doorstroming”

 1. het werkt ๐Ÿ™‚

 2. kleine correctie Maarten op het fotoproject “Wachten op . . .”
  dat is een kunstproject van @fiederels op http://www.flickr.com/groups/wachtenop/
  waar de ‘rule’= camera in de hand en twee voeten op de foto – – –
  doe mee?
  49 deelnemers 493 foto’s

 3. maarten avatar
  maarten

  @differentieel: Van de Flickr Group was ik al een tijdje lid, ik heb er ook een paar foto’s gepost.
  En het is inderdaad een variant is op het ‘Wachten op’ principe, wat dus blijkbaar door meer mensen is opgezet.

 4. Hey! Dat ‘wachten op’ is een leuk project ๐Ÿ™‚ Past wel binnen mijn idee om Flickr in de toekomst vooral voor ‘fun’ te gaan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *