De matrixborden geven het begin van een file aan. Ik doseer het gas, schakel terug en kijk in de verte naar de frequentie van de felrode remlichten. De file zet niet echt door, maar blijft bij wat remmen en optrekken.

De iPod is ondertussen weer eens briljant aan het shufflen. De ene na de andere onverwacht goede keuze komt voorbij. Maradona claimde reeds dat de hand van god achter een voetbal zat. Welnu, wellicht ook af en toe in een iPod.

De file stuiptrekt wat en even kijk ik naar een andere auto die naast me rijdt. De man naast me heeft duidelijk ook een epilepsieaanval als gevolg van goede muziek en stuitert door z’n auto. Nog zo’n muziekjunk. Eigenlijk hadden we even stil moeten gaan staan om titels uit te wisselen.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *