Een avontuur dat begint terwijl ik hier met hapklare brokken probeer mensen iets te laten besluiten

Woensdagmiddag. In een zaal op de 5e verdieping sta ik een presentatie te houden. Een verhaal over een radartje in de machine, en wat er gebeurt als je dat radartje omdraait. Het zaaltje bevindt zich in het Schiphol gebouw. Buiten stijgen de vliegtuigen op, maar dat doen ze de hele dag hier. Toen ik voor het eerst een hele dag daar was, moest ik om de vijf minuten naar buiten kijken wat er allemaal voorbij kwam.

Nu gaan de meeste vliegtuigen onopgemerkt aan me voorbij. Maar toch niet helemaal. In een van die vliegtuigen zit zus J., die voor twee jaar naar Toronto vertrekt. Avontuur dat begint terwijl ik hier met hapklare brokken probeer mensen iets te laten besluiten.

Tien jaar terug was ik al eens in deze Canadese miljoenenstad. Indian summer en uitzicht vanuit de CN-tower. Vandaag kreeg ik al een foto op whatsapp van de CN-tower. Volgend jaar ga ik kijken.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *