Kippenseperatorvlees

Het was haar eerste echte dag bij het bedrijf. ‘Keigaaf’ had ze gezegd tegen haar vrienden ‘een traineeship bij een groot bedrijf’. Na een week inleidingen en cursussen kon ze nu echt aan de slag. Met haar autootje was ze ’s ochtends naar het bedrijventerrein gereden. Nu zat ze aan tafel, bij de plantmanager. Maandagochtend, kwart over negen, met een kop groene thee. De plantmanager pakte een blik van zijn bureau. ‘Kijk. Dit maken we hier. Runderknakworst. 51% Rundvlees, dan mag het runderknakworst heten. Voor het overige: kippenseperatorvlees en water’.


Commentaar

7 reacties op “Kippenseperatorvlees”

  1. Allergie-informatie’, dat lijkt me wel nodig met zo’n vies goedje als dat.

  2. o, wat kan ik toch jaloers op je zijn
    zo kunnen schrijven!

  3. Staat dat van dat kippenseperatorvlees ook echt bij de productinfo? Ik vraag ma af wat ze nog allemaal in die worsten draaien…

  4. @Filia: klik eens op die foto ๐Ÿ™‚

  5. Wat een ontzettend leuk log! Ik ga hier vaker langskomen!
    Groetje, S.S.

  6. was dat een droom die in duigen viel?

  7. Ja, dat is de Keuringsdienst van Waarde ten voeten uit! Je eet nooit meer knakworst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Backlinks

Geen verwijzing.