In Rotterdam

In Rotterdam krabt men graag wolken. En het was er weer voor vandaag.

En dus krabde ik vandaag fijn mee. Weet u, met z’n allen in zo’n toren zitten en allemaal een plamuurmesje vasthouden om die wolken wat te kietelen, dat is me een bijzondere ervaring.

Totdat de brandalarmoefening kwam en ik net als alle anderen ineens twaalf verdiepingen per trap af mocht dalen. Niet heel spannend, vooral repetitief, zo’n noodtrappenhuis. Had ik 30 seconden eerder van mijn bureau weggelopen, dan had ik in de lift gestaan (blokkeren liften die tijdens brandoefeningen?). Dan had ik hier een totaal ander verhaal kunnen vertellen. Dus vanaf nu ga ik alleen hoge gebouwen in als er brandoefeningen worden gehouden, dan heeft u nog eens kans op een spannend verhaal.


Comments

2 reacties op “In Rotterdam”

  1. Moet je het alarm af laten gaan als je op schoolkamp bent en iedereen nog in diepe slaap verkeert. Kinderen slaperig grijnzen, meester een hartaanval van twee uur.

  2. maarten avatar
    maarten

    Deze brandoefening was aangekondigd, dus dat scheelde weer een hartaanval.
    Wel een goede grap om dat te doen als je op schoolkamp bent. Jammer genoeg ga ik dat nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *