Mobile generation (14)

Uit eten met collega’s. Aangezien mijn collega’s vooral mannen zijn, gaat het al snel over jongensspeeltjes zoals telefoons en tablets. Alle laatste nieuwtjes worden even doorgenomen, over de introductie van de Kindle Fire en de nieuwe Windows-telefoons van Nokia. Apple of toch Android? Ik krijg de raad vooral niet met G. te gaan praten, want die schijnt mordicus tegen Apple te zijn – nadat ik verteld heb al 15 jaar Macs te gebruiken. Jongens en hun speeltjes, dus.

De maaltijd wordt geserveerd. Om ons heen zijn andere tafeltjes bezet geraakt en is het toch nog aardig druk geworden. Op een gegeven moment vang ik een flard op van een gesprek aan een andere tafel, waar vier vrouwen de mogelijkheden van hun nieuwe Android bespreken.


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *